Rotterdamse Ondernemersprijs 2022 nadert ontknoping

Bijzondere Rotterdamse locatie vormt decor voor feestelijke uitreiking op 17 mei en nieuwe partners verbonden

De Rotterdamse Ondernemersprijs nadert zijn ontknoping nu de laatste zes ondernemers zijn overgebleven. Deze zijn uit een recordaantal aanmeldingen geselecteerd door de jury, bestaande uit topondernemers. Ondernemerschap viert duidelijk hoogtij in Rotterdam. Naast het aanmeldingen-record heeft de organisatie ook een aantal sterke nieuwe partners aan zich verbonden. Deze hebben zich op een vernieuwende en betekenisvolle manier gecommitteerd aan de prijs en de uitreiking. De Rotterdamse Ondernemersprijs heeft van de Corona-periode gebruikgemaakt om zichzelf opnieuw – en met succes, – uit te vinden. Op 17 mei, tijdens de feestelijke Award Ceremony in de Rotterdamse Citrusveiling,  maakt de organisatie bekend welke ondernemer de opvolger wordt van winnaar Kim Tchai uit 2019. Tijdens dit groots opgezette event wordt niet alleen de beste ondernemer van het afgelopen jaar bekend gemaakt, ook worden de Nieuwe Helden-prijs en de Mr. K.P. van der Mandele Penning uitgereikt.

Nieuw elan, nieuwe partners

De Rotterdamse Ondernemersprijs viert al vele jaren ondernemerschap in de metropool Rotterdam. In 2022 met nieuw elan en in nieuwe stijl. Dit jaar was het voor het eerst mogelijk om als ondernemer genomineerd te worden zonder zelf een aanmelding in te sturen. Dat iedereen na de Corona-periode wel wat positieve berichtgeving kon gebruiken, bleek ook uit de hernieuwde aantrekkingskracht van het partnership-programma van de Rotterdamse Ondernemersprijs. Een aantal sterke nieuwe partners heeft zich aan de prijs zich verbonden: Stichting Ondernemersbelangen Rotterdam, Veuve Cliquot Champagne, CUPRA Garage Rotterdam, Erasmus Centre for Entrepreneurship en ABN AMRO MeesPierson.

De samenwerking met betrokken partners wordt, naast financiële ondersteuning, ook op vernieuwende en originele manieren ingevuld. Zo vond het pre-event van de Rotterdamse Ondernemersprijs plaats in de gloednieuwe CUPRA Garage Rotterdam. En ABN AMRO MeesPierson gaat na de uitreiking een netwerk event organiseren voor alle genomineerden.

Award Ceremony in Rijksmonument

Op dit moment dingen nog zes genomineerde ondernemers mee naar de Rotterdamse Ondernemersprijs. Zij ontvangen bezoek van juryleden, waarna de laatste drie overgebleven bedrijven op 13 april bekend worden gemaakt. Dit vindt plaats tijdens een lunch op het Rotterdamse stadhuis. En op 17 mei vindt dan de feestelijke uitreiking plaats in de Rotterdamse Citrusveiling. Dit Rijksmonument in het trendy M4H-gebied ademt historie en ondernemerschap. Met de Rotterdamse Ondernemersprijs beleeft de Citrusveiling haar eerste grote evenement sinds de exploitatie is overgenomen door ondernemer Aziz Yagoub.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te blijven!